Otvoren produženi boravak u Osnovnoj školi Budaševo-Topolovac-Gušće

To je ujedno osma sisačka osnovna škola, od ukupno njih devet, u kojima se uz pomoć Grada Siska odvija program produženog boravka

Produženi boravak od danas službeno ima i Osnovna škola Budaševo-Topolovac-Gušće. To je ujedno osma sisačka osnovna škola, od ukupno njih devet, u kojima se uz pomoć Grada Siska odvija program produženog boravka.

Ravnateljica Osnovne škole Budaševo-Topolovac-Gušće Mirela Maričević zahvalila je Gradu Sisku na pomoći, ali i roditeljima koji su pokazali interes za otvaranjem produženog boravka. Za sada ima sedam učenika, no očekuje se i veći broj djece. Zahvalila je i učiteljicama koje su uredile prostor kako bi se djeca što ugodnije osjećala u njemu.

Otvorenju su se, također pridružili gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i resorni pročelnik Goran Grgurač, a gradonačelnica je izrazila zadovoljstvo što će i ova škola imati ovu uslugu koja ima višestruke koristi za djecu i njihove roditelje.

– Ovime su sve škole, osim OŠ Komarevo, dobile produženi boravak. Ako se i u toj školi ukaže potreba, Grad Sisak izaći će u susret i organizirati sve što je potrebno, poručila je tom prilikom Ikić Baniček.