Oni su sisački volonteri godine

Uz njih svijet postaje ljepše mjesto
volonterske nagrade

U povodu Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca, odabrani su ovogodišnji dobitnici Volonterske nagrade Grada Siska u tri kategorije.

U kategoriji Volonter godine, dobitnik prve nagrade je Štefo Gorički, dobitnica druge nagrade je Paulina Njara, a dobitnik treće nagrade je Edhem Omerović. U kategoriji Koordinator volontera dobitnik prve nagrade je Boris Majić, a u kategoriji Razvoj volonterstva u obrazovanju, prvu nagradu dobila je Gimnazija Sisak, dok je drugu nagradu dobila Srednja škola Viktorovac.

Dobitnici Pohvalnice Volontera godine u 2020. godini su Ivančica Velić, Željko Rakarić, Jurica Posilović, Paula Kajtuzović, Laura Prpić, Monika Dandić, Jasna Božić Mance i Ana Štajcer.

Zbog epidemioloških mjera ove će se godine nagrade i pohvalnice dostaviti poštom na kućnu adresu dobitnika, a u cilju promoviranja volonterskih aktivnosti i rezultata, na mrežnoj stranici Agencije lokalne demokracije Sisak, odnosno Volonterskog centra Sisak tijekom prosinca bit će objavljivane volonterske priče sviju prijavljenih na ovogodišnji natječaj.

Također, izložbu fotografija volonterskih programa s područja Sisačko-moslavačke županije koju postavlja Agencija lokalne demokracije Sisak bit će postavljena u Galeriji Sv. Kvirin Doma kulture Kristalna kocka vedrine od 5. prosinca do 6. siječnja.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija
Sisak