Odličan završetak godine za karatiste Kondure

Na Međunarodnom Shito Ryu kupu u Varaždinu, mladi su Siščani odvojili 16 medalja, od kojih 2 zlata, 5 srebrnih i 9 brončanih

U Varaždinu je proteklog vikenda održan peti u nizu Međunarodni Shito Ryu kup na kojem se okupilo sveukupno 326 natjecatelja iz 29 klubova i 5 država, a među njima i borci sisačkog Sportskog karate kluba Kondura. Za Kondure su nastupili Klara Balog, Dora Kerkez, Lea i Leon Pavković, Petra Šoštarić, Bruno Paša, Franko Vujanić Balog i Martina Vrbanac, koji su osvojili 16 medalja, od kojih 2 zlata, 5 srebrnih i 9 brončanih.

Zlato su osvojili Martina u kategoriji juniorke -53 te Franko u kategoriji kate cicibani open. Potonjem su pripala i dva srebra u kategoriji kate cicibani te kate mlađi učenici, kao i Klari u kategoriji kate mlađe kadetkinje open, Bruni u kategoriji kadeti -57 i kata timu mlađe kadetkinje u sastavu Dora, Petra i Lea. Naposljetku, broncom je zasjala Lea u kategorijama kate mlađe i kate učenice, Dori u kategoriji kate mlađe kadetkinje, Klari u kategoriji kadetkinje open, Leonu u kategoriji kata juniori open, Bruni u kategoriji mlađi kadeti open i mlađi kadeti -48, Martini u kategoriji borbe kadetkinje -54 te tim učenica, ponovno u sastavu Dora, Petra i Lea.

U ukupnom poretku KK Kondura zauzeo je solidno šesto mjesto te peto u katama.

Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak
Sport