ODLIČAN VIKEND KARATISTA “KONDURE” – osvojeno 26 medalja

U subotu je u Sisku održan 28. Sisak Cup, na kojem je Karate klub “Kondura” nastupio u sastavu: Fani Puklavec, Josip Vuković, Franko Vujanić, Lea Pavković, Dora Kerkez, Bruno Paša, Leon Pavković, Tin Filipović i Klara Balog. Na ovom turniru karatisti su ostvarili odlične rezultate osvojivši sveukupno 11 medalja, od kojih 4 srebrne i 7 brončanih.

U kategoriji borbe mlađe učenice, Dora Kerkez ušla je u finale, gdje je osvojila srebrnu medalju. Dora je, također nastupala u kategoriji kate mlađe učenice open i osvojila broncu. Bruno Paša je u kategoriji borbe mlađi kadeti -48 i kadeti -52 odličnim borbama ušao u finala te osvojio dvije srebrne medalje, kao i brončanu medalju u kategoriji kata kadeti open i još jednu broncu u kategoriji kate mlađi kadeti open. Franko Vujanić Balog je u kategoriji kate cicibani open osvojio srebrnu medalju, dok je Josip Vuković osvojio brončanu. Leon Pavković u kategoriji kate mlađi kadeti open osvojio je brončanu medalju, kao i Tin Filipović u kategoriji kata mlađi kadeti te Lea Pavković u kategoriji kate mlađe učenice.

Karate klub “Kondura” nastupio je i dan nakon na turniru “Baranja Open” u Belom Manastiru u sastavu: Josip Vuković, Franko Vujanić Balog, Dora Kerkez, Lea Pavković, Klara Balog, Bruno Paša i Leon Pavković. Iz Slavonije su se vratili sa sveukupno 15 osvojenih medalja, od kojih su 3 zlatne, 7 srebrnih i 5 brončanih.

Josip Vuković je u kategoriji kate cicibani osvojio srebrnu medalju, a Franko Vujanić Balog okitio se srebrom u kategorijama kate cicibani open i u starijoj kategoriji mlađi učenici kate. Lea Pavković je u kategoriji kate mlađe učenice i u starijoj kategoriji učenice osvojila dvije brončane medalje, dok je Dora Kerkez u kategoriji kate mlađe učenice open osvojila srebrnu medalju te zlato u kategoriji borbe mlađe učenice -28. Dora je nastupila i u starijoj godišnjoj kategoriji borbe učenice -32, gdje je osvojila srebrnu medalju. Leon Pavković je u kategoriji kate mlađi kadeti osvojio brončanu medalju, dok je Bruno Paša na ovom turniru osvojio četiri medalje: u kategoriji kata mlađi kadeti open brončanu, u kategoriji kata kadeti open srebrnu, u borbama mlađi kadeti -48 zlatnu te u -52 srebrnu. Klara Balog je u kategoriji kata mlađe kadetkinje osvojila zlatnu medalju, a u kategoriji kata kadetkinje srebrnu.

Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak
Sport