Obnovljen vozni park novljanskog Vodovoda

Kroz projekt Aglomeracije nabavljen je kamionet nosivosti do 3,5 tone te tri vozila za prijevoz djelatnika i opreme, ukupne vrijednosti 663 tisuće kuna
vodovod novskaGrad Novska

Vozni park tvrtke “Vodovod” iz Novske obnovljen je novim vozilima. Riječ je o kamionetu nosivosti do 3,5 tone te tri vozila za prijevoz djelatnika i opreme nabavljenih kroz projekt Aglomeracija. Ukupna vrijednost vozila iznosi 663 tisuće kuna.

– Ovim je tvrtka u potpunosti obnovila vozni park na duže vrijeme, poručio je direktor Vodovoda Mario Filipović prilikom primopredaje.

Direktoru je ključeve novih vozila svečano uručio gradonačelnik Marin Piletić:

– Tvrtka Vodovod pokrenula je život u Poduzetničkoj zoni izgradnjom poslovno upravne zgrade, kao i pokretanjem Aglomeracije Novske, projekta vrijednog 123 milijuna kuna, ali i nabavkom vozila i opreme europskim sredstvima, čime su povećali kvalitetu usluge isporučitelja vode, rekao je.

Podsjetimo, projekt Aglomeracije, koji je započet početkom prošle godine, smatra se najvećim ulaganjem u komunalnu infrastrukturu u povijesti Novske. Kroz ovaj projekt radi se dio nove vodovodne mreže, kanalizacijska odvodnja i pročistači, a financira se sredstvima Europske unije, Republike Hrvatske, Hrvatskih voda te Grada Novske.

Grad
Hrvatska
Novska
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija