NŠK Sokol i NK Milka Trnina pobjednici Memorijalnog turnira “Petreković-Ratkajec-Franković”

Najboljim igračem turnira proglašen je Mihael Bedrava iz ŠNK Ekonomik, najboljim strijelcem Mario Hibl, a najboljim golmanom Tomislav Vejin iz NŠK Sokol

Proteklog vikenda u Donjoj Vlahiničkoj održan je trodnevni nogometni Memorijalni turnir “Petreković-Ratkajec-Franković” u organizaciji Športskog nogometnog kluba Ekonomik.

U seniorskoj konkurenciji za titulu najboljeg kluba natjecalo se njih osam, a pobjedu je odnijela ekipa NŠK Sokol iz Velike Ludine, drugi su bili domaćini, ŠNK Ekonomik, a treći NK Kloštar.

U veteranskoj konkurenciji, u kojoj su se natjecala četiri kluba najuspješniji je bio NK Milka Trnina iz Vezišća, drugi je bio NK Dinamo iz Osekova, a treći VNK Branitelj.

Najboljim igračem turnira proglašen je Mihael Bedrava iz ŠNK Ekonomik, najboljim strijelcem Mario Hibl, a najboljim golmanom Tomislav Vejin iz NŠK Sokol.

Uz predstavnike kluba domaćina pehare najuspješnijima uručili su zamjenik gradonačelnika koji je ujedno i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače Lovro Miklaužić te Davor Ivić, predsjednik Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije. Podršku u organizaciji turnira svojom su nazočnošću iskazali i gradonačelnik Josip Mišković te predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec.