Novi uspjesi karatista Kondure

Na turniru u Ivanić-Gradu karatisti su osvojili sedam medalja, od kojih jednu zlatnu, dvije srebrne i četiri brončane

Karatisti Kondure proteklog su vikenda nastupili na petom “KIK Cup Rudolf Perešin 2019.” turniru u Ivanić-Gradu. Natjecanju je pristupilo sveukupno 508 natjecatelja iz 49 klubova i šest država, a za Konduru ovoga su se puta borili Franko Vujanić Balog, Dora Kerkez, Bruno Paša, Klara Balog, Bartol Pavković, Niko Hobor i Petra Šoštarić. Karatisti su ponovno ostvarili odlične rezultate te osvojili sedam medalja, od kojih je jedna zlatna, dvije srebrne i četiri brončane.

Pojedinačno, Dora Kerkez osvojila je zlatnu medalju u kategoriji kate učenice, dok se Franko Vujanić Balog u kategoriji kate cicibani okrunio srebrom, kao i broncom u starijoj godišnjoj kategoriji kate mlađi učenici. Broncu su osvojili i Petra Šoštarić u svom premijernom nastupu u kategoriji kate učenice te Niko Hobor u kategoriji kate mlađi kadeti.

Klara, Petra i Dora osvojile su srebrnu medalju u kategoriji mlađe kadetkinje ekipno kate, dok su Bruno, Bartol i Niko nastupili u kategoriji mlađi kadeti ekipno kate te izborili broncu.

Karate klub Kondura u poretku klubova kate zauzeo je šesto mjesto.

Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak
Sport