Nove mjere komunikacije s upravom Grada Petrinje

Ovim putem još jednom pozivam sve gradske ustanove i poduzeća da se pridržavaju svih propisanih uputa, da situaciji pristupimo odgovorno i bez panike, poručio je gradonačelnik Darinko Dumbović

Grad Petrinja uputila je preporuke građanima vezane za komunikaciju s Gradskom upravom tijekom epidemije koronavirusa. Tako se komunikacija, sukladno mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Ministarstva zdravstva, do daljnjega provodi putem pošte i telefona ili online.

Međutim, ako je osobni dolazak nužan, mole se građani se pridržavaju sljedećega: komunikacija djelatnika i stranki treba se odvijati na udaljenosti od najmanje jednog metra i bez neposrednog fizičkog kontakta, potrebno je izbjegavati grupiranje stranaka kontrolom na ulasku te prilikom ulaska u prostorije Grada obavezno dezinficirati ruke na za to predviđenim mjestima.

– Ovim putem još jednom pozivam sve gradske ustanove i poduzeća da se pridržavaju svih propisanih uputa, da situaciji pristupimo odgovorno i bez panike, poručio je gradonačelnik Darinko Dumbović.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Petrinja
Sisačko-moslavačka županija