NK Naftaplin nada se početkom godine popraviti rezultate

NK Naftaplin Stružec održao godišnju skupštinu

Proteklog vikenda Nogometni klub Naftaplin iz Strušca održao je godišnju Skupštinu na kojoj je podneseno izvješće o radu i financijsko izvješće za 2022., kao i plan rada i financijski plan za 2023.

– NK Naftaplin Stružec trenutno se natječe u 2. ŽNL Nogometnog središta Kutina u sezoni 2022/2023. Sami rezultati u navedenim natjecanjima su ispod očekivanih i nadamo se da će se popraviti s početkom 2023 godine. Klub se također natjecao u Kup natjecanju na području NS Kutina.

Što se tiče ostalih aktivnosti treba izdvojiti sljedeće: priprema igrališta za odigravanje nogometnih utakmica te održavanje istoga redovitom košnjom i valjanjem, uspješno organiziranje nogometnih utakmica i u skladu s propozicijama.

– Također, treba istaknuti da smo u 2022. uspjeli nabaviti dosta nove sportske opreme – lopti, dresova i pomagala za treninge, a uz pomoć Grada smo na klupskim prostorijama zamijenili krovište te je uvedeno centralno grijanje. Krajem godine smo uspjeli promijeniti i rasvjetu u svim klupskim prostorijama, a u tome su sudjelovali isključivo članovi našeg kluba koji su donirali rasvjetna tijela i sami ih instalirali, poručuje vodstvo NK Naftaplina naglašavajući problematiku formiranja mlađih kategorija igrača zbog nedostatka djece u mjestu, ali i interesa za bavljenje sportom.

Što se tiče plana rada za 2023. on obuhvaća organizaciju i održavanje utakmica, zamjenu stolarije na svlačionicama, izradu glazure, zamjenu rasvjete na betonskom igralištu, održavanje igrališta i uređenje mreža iza golova, uređenje sanitarnih čvorova, nabava sportske opreme, školovanje stručnog kadra, organizacija memorijalnog turnira te redovni sastanci Izvršnog odbora.