Nikolina Fijačko Filipović, nova-stara ravnateljica Srednje škole Novska

Za ravnateljicu Srednje škole Novska ponovno je izabrana Nikolina Fijačko Filipović.

U svoj drugi mandat ušla se je sa svih sedam glasova, glasovima predstavnika Radničkog, Nastavničkog i Vijeća roditelja te predstavnika osnivača škole, a u utrci za mjesto ravnatelja konkurirala je s profesoricama Danijelom Pauković i Gordanom Grabovac.

U svom prethodnom mandatu Fijačko Filipović je realizirala niz investicijskih i ostalih projekata te su tako opremljene učionice, obnovljena vanjska stolarija, uređena zbornica, kabineti i uredi te radionice za izvođenje praktične nastave. Također, škola je prešla na jednosmjenski rad.

U novom mandatu posvetit će se profesionalnom razvoju i napredovanju profesora, a najavljuje i daljnja ulaganja u nastavna sredstva, opremu i svega onoga što doprinosi pozitivnom ozračju Srednje škole Novska.

– Vizija škole je izgraditi sretnog učenika koji se razvija uz poticaj nastavnika. Ono što želim je da naša Škola obrazuje kadrove koji će svojim kvalitetom biti konkurentni na tržištu rada i u nastavku svog obrazovanja, poručila je nova-stara ravnateljica.

Grad
Hrvatska
Novska
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija