NASTAVLJAJU SE RADOVI NA IGRALIŠTU NK VOLODERA: Završena priprema novog travnjaka

U sklopu završetka izgradnje igrališta traju radovi osiguranja spremnika za navodnjavanje te izgradnje sustava za navodnjavanje travnjaka, a također će se izvršiti i izgradnja pomoćnog igrališta i izrada zaštitne ograde prema uvjetima natjecanja

Ovih dana završeni su radovi na pripremi tla i sadnji trave na nogometnom igralištu NK Voloder koje izvodi tvrtka Horti sport iz Zagreba.

– Ukupna vrijednost radova je 237.711 kuna, a u što je uključen dovoz humusa, priprema zemljišta, sadnja i prihrana travnjaka te njegovo održavanje. Kompletni završetak travnjaka predviđen je u listopadu 2021. godine do kada izvođač radova mora kontinuirano i na adekvatan način te sukladno pravilima struke održavati isti, izvijestio je gradonačelnik Josip Mišković koji je sa suradnicima obišao radove.

U sklopu završetka izgradnje igrališta NK Voloder u tijeku su i radovi osiguranja spremnika za navodnjavanje te izgradnje sustava za navodnjavanje travnjaka. Također će se izvršiti i izgradnja pomoćnog igrališta te izrada zaštitne ograde prema uvjetima natjecanja.