Moslavačka ulica u Voloderu dobit će prijeko potrebnu rekonstrukciju

Dogovorena je detaljna rekonstrukcija najoštećenije dionice staze u dužini od oko 300 metara, a oštećenja evidentirana na preostalim dionicama nogostupa privremeno će se sanirati

U dogovoru s članovima Mjesnog odbora Voloder, gradonačelnik Josip Mišković obišao je pješačku stazu u Moslavačkoj ulici. Tom su prilikom definirane dionice koje su najkritičnije kada je riječ o oštećenjima.

Naime, dogovorena je detaljna rekonstrukcija najoštećenije dionice staze u dužini od oko 300 metara, a oštećenja evidentirana na preostalim dionicama nogostupa privremeno će se sanirati.

– Kada je riječ o pješačkoj stazi uz most na zavoju u Gornjem Krivaju koja zbog značajnog oštećenja predstavlja veliku opasnost za kretanje pješaka, zahtjev za popravak uputit će se prema Županijskoj upravi za ceste, nadodao je Mišković.

U okviru obilaska, gradonačelnik se sastao i s mještanima Ulice svetog Josipa vezano za njihov zahtjev za izgradnju zavjetne kapelice. Kako je istaknuto, drvena kapelica sv. Josipa koju su stanovnici podigli na privatnom zemljištu 2003. godine i uslijed dotrajalosti se urušila, izmjestit će se izgradnjom nove na nekoliko metara udaljeno zemljište koje nije u privatnom vlasništvu.