Mobilni uredi do petka na području Dvora, u subotu dolaze u Hrvatsku Kostajnicu

Donosimo termine i lokacije

Mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine do kraja će tjedna biti prisutni na području Dvora te Hrvatske Kostajnice.

Danas će tako prvi mobilni ured od 10 do 17 sati biti raspoređen u naselju Grmušani kod Društvenog doma, a drugi u naselju Bansko Vrpolje kod Područne škole.

Sutra će prvi mobilni ured od 10 do 17 sati biti raspoređen u Dvoru kod Doma kulture, a drugi u Matijevićima kod zgrade Komunalca, a takav raspored važi i za petak.

Naposljetku, prvi mobilni ured u subotu će od 9:30 do 13:30 sati biti raspoređen u naselju Utolica kod kućnog broja 156 te od 14 do 17 sati u naselju Čukur kod kućnog broja 12. Drugi će mobilni ured od 9:30 do 17 sati biti raspoređen u naselju Panjani kod kućnog broja 8.

Službenici će ondje pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi, a građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.