Mlađi kadeti JAK-a pobjednici HALS-a

Sjajan uspjeh postigli su mlađi kadeti JAK-a u Hrvatskoj atletskoj ligi Sjever, gdje su osvojili naslov prvaka u konkurenciji 23 kluba sjeverozapadne Hrvatske
svi-1

Sjajan uspjeh postigli su mlađi kadeti JAK-a u Hrvatskoj atletskoj ligi Sjever, gdje su osvojili naslov prvaka u konkurenciji 23 kluba sjeverozapadne Hrvatske. O naslovu je odlučivalo posljednje, 7. kolo koje je održano u Varaždinu, a za naslov su se borili JAK i Koprivnica.

Mladi atletičari JAK-a nisu pobjedu dovodili u pitanje – u svim disciplinama su bili odlični, te na kraju zasluženo slavili.

-Nakon seniorki prošle sezone, ove sezone pobjednici HALS-a su mlađi kadeti, bili su izvrsni cijelu sezonu i zaslužili su ovo. Najveći teret iznijeli su Viktor, Mihael, Renato i Patrik (koji je još limač) a i ostali su pridonijeli kada je trebalo. Svaka im čast!– rekao je trener Šepović i dodao da je do kraja sezone na stazi ostalo još pojedinačno prvenstvo HALS-a u nedjelju u Varaždinu, tu ćemo preuzeti pobjednički pehar, ali i pokušati osvojiti još 4-5 medalja.

Hrvatska
Jasenovac
Općina
Sisačko-moslavačka županija
Sport