Mlade nade popovačkog nogometa sudjelovale u kampu u Zadru

Među djecom iz četiri županije, našli su se i članovi ŠNK Moslavac i ŠNK Mladost s trenerom Andrijom Ričkom
kamp nogometne selekcije

Među djecom iz četiri županije, članovi ŠNK Moslavac i ŠNK Mladost sudjelovali su u višednevnom kampu nogometne selekcije u Zadru. U selekciji s trenerom Andrijom Ričkom participirali su iz ŠNK Moslavac Petar Marton, Petar Stipić, Filip Kutleša, Franko Rendulić, Fran Pedić, Fran Milas, Ivano Djak, Filip Miletić te Mateo Pavlović i David Pavlović iz ŠNK Mladost.

– Izdvojio bih Filipa Kutlešu i Matea Pavlovića U-12 koji su imali odlične rezultate na testiranju FMS, naročito Filip Kutleša 2. mjesto od četiri županija (103 igrača), a Mateo Pavlović 17. mjesto. Djeca su u prekrasnom svjetlu predstavljali grad Popovaču i svoje klubove, gdje su svojim znanjem, zalaganjem i kulturom pokazali da se dobro radi u njihovim klubovima, rekao je Ričko i nadodao:

– Smatram da se još može poboljšati rad u svim segmentima nogometnog znanja. Za to moramo stvoriti još bolje uvjete kroz infrastrukturu i stručan rad, na taj način stvaramo kvalitetne igrače za budućnost naših klubova. To ćemo postići samo na jedan način, kroz selekciju djece i jače lige jer to djeci daje motivaciju i veći podražaj za igru.

Grad
Hrvatska
Popovača
Sisačko-moslavačka županija
Sport