Marin Čilić uručio 22 stipendije darovitim sportašima i glazbenicima

Zaklada Marin Čilić na prigodnoj svečanosti u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, dodijelila je ukupno 22 stipendije, koje je primilo 22-je stipendista, 11 darovitih sportaša i isto toliko glazbenika. Dobitnicima je stipendije uručio Marin Čilić.

– Odabir stipendista je, kao i prošle godine, bio veoma težak, jer su sve to iznimno uspješni, mladi ljudi koji postižu velike uspjehe u onome čime se bave. Jako me veseli što smo ove godine proširili broj dodijeljenih stipendija, kazao je Marin Čilić.

U odnosu na prošlu godinu broj stipendija je porastao s 14 na 22, a ove godine kao ni lani nije bilo nimalo lako odabrati kome će se dodijeliti nagrada u iznosu od 10 tisuća kuna.

– Plan je bio dodijeliti 20 stipendija, ali zbog sjajnih prijava koje su pristigle odlučili smo dodijeliti 22 stipendije, otkrila je Nevena Mrkonjić, direktorica Zaklade Marin Čilić,

U ima nagrađenih zahvalila se skijašica Zrinka Ljutić, koja je bila među dobitnicima i prošle godine, koja je između ostaloga istaknula kako je lijepo znati da postoji netko poput Marina i njegove Zaklade, da podupire mlade sportaše i glazbenike kojima je to potrebno na njihovom putu.