Mala Gorica dobila 1,45 kilometara novog asfalta

Riječ je o radovima u sklopu projekta sanacije prometnica nakon potresa

Grad Petrinja

U sklopu projekta “Priprema projektno-tehničke dokumentacije i izvođenje radova vraćanja u ispravno radno stanje prometne infrastrukture oštećene potresom na području Grada Petrinje” u naselju Mala Gorica asfaltirana je cesta u dužini 1,45 kilometara.

Novoasfaltiranu cestu obišla je obišla danas gradonačelnica Magdalena Komes s predsjednikom Mjesnog Odbora Mala Gorica Mladenom Marijaševićem koji je ovom prigodom istaknuo da sanirana cesta za mještane Male Gorice znači puno te dodao:

– Vidi se da se nešto radi, svi smo nezadovoljni, nervozni, mislimo da se iza potresa malo napravilo, ali ipak se radi, ovo je vidljivo, kreće se od ceste pa će se pomalo napraviti i sve drugo. Imamo još jednu županijsku cestu koja je obećana da će se napraviti u idućoj godini, od Društvenog doma do Bresta.

Gradonačelnica Komes ovom je prilikom istaknula kako je zadovoljna dinamikom izvođenja radova u sklopu projekta sanacije prometnica nakon potresa te kako će se time razina kvalitete života na području Petrinje podići na višu razinu.