Kutinjani na kickboxing Euru osvojili deset medalja

Proteklog je vikenda u Karlovcu održan Europski kup u kickboxingu u svim disciplinama i uzrastima. Natjecanje se odvijalo pod visokim pokroviteljstvo predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Hrvatskog olimpijskog odbora, Središnjeg državnog ureda za sport, Grada i Karlovačke županije te je okupilo 2 200 natjecatelja iz 40 zemalja. Među njima našli su se i borci Kickboxing kluba Kutina te postigli hvalevrijedne rezultate osvojivši deset medalja – tri zlata i isto toliko srebra, kao i četiri bronce.

U light contactu zlatom se okrunila juniorka, inače državna reprezentativka Una Maravić te Tena Kačmarček i Leona Šamec u dječjoj konkurenciji.

Boje kluba branili su i juniori Iskra Maravić, Šimun Filipović  te Laura Horvat u kategoriji djece, koji su osvojili srebrne medalje. Broncu su osvojili juniori Doris Magdić i Mateo Šepek, mlađa kadetkinja Anđelina Filipović te Tamara Blagojević u kategoriji djece.

Kutinjane sada očekuje zasluženi predah prije početka državnih prvenstava, dok će krajem mjeseca nastupiti u Sofiji i Sarajevu.