Križevački se studenti upoznali s turističkim potencijalima Moslavine

Osim radnog gdje su im predstavljeni projekti i inicijative na destinaciji Moslavina, gosti su posjetili Tradicijsku okućnicu, OPG Ranč NONO te Vinariju August

Grupa studenata Visokog gospodarskog učilišta iz Križevaca u pratnji svojih profesora posjetila je Popovaču. Radni dio ovog posjeta u kojeg su bili uključeni okrugli stol i radionice iz područja ruralnog turizma održao se u prostorijama Međunarodnog centra za razvoj ljudskih potencijala Vimal akademije u Moslavačkoj Slatini.

– Organizacija ovakvih stručnih posjeta vrlo je važan segment pripreme za međunarodnu Konferenciju za razvoj ruralnog turizma, koja će se ovdje u Popovači održati u svibnju 2020. godine, objasnio je Marko Jurakić iz Vimal Akademije.

Studentima je predstavljena destinacija Moslavina, a prema riječima njihovih profesora, ovaj posjet bio je iznimno koristan budući da su imali neposrednu priliku upoznati se s projektima i inicijativama na tom području.

Tijekom boravka u Popovači, gosti su, također u pratnji domaćina posjetili Tradicijsku okućnicu u središtu grada, OPG Ranč NONO te Vinariju August.

Događanja
Grad
Hrvatska
Popovača
Sisačko-moslavačka županija