Kreće se s brzom obnovom Hotela Panonija za smještaj 160 ljudi

Ministar Darko Horvat najavio je da se kreće u brzu obnovu sisačkoga Hotela Panonija, nakon što je detaljnim pregledom utvrđeno da mu nisu oštećeni osnovni konstrukcijski dijelovi
135800097_3426162127494797_6127566284826895566_n

Ministar Darko Horvat najavio je da se kreće u brzu obnovu sisačkoga Hotela Panonija, nakon što je detaljnim pregledom utvrđeno da mu nisu oštećeni osnovni konstrukcijski dijelovi i da je statički siguran za prihvat oko 160 stanovnika Siska i okolice.

Nakon dogovora s gradonačelnicom i uz angažman poduzetnika sisačkoga kraja, započinjemo s njegovom obnovom, rekao je ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat u izjavi koju prenosi Ministarstvo.

Izvijestio je da su statičari u nedjelju detaljno pregledali Hotel Panoniju i utvrdili da osnovni konstrukcijski dijelovi nisu oštećeni, te da je hotel statički siguran za prihvat oko 160 stanovnika Siska i okolice.

Horvat je istaknuo je kako započinju s obnovom Panonije kako bi ju priveli svrsi što je prije moguće te započeli preseljenje dijela građana iz školske športske dvorane u hotel u kojem mogu osigurati sve potrebne epidemiološke mjere i prehranu. Dodao je kako se upravo na pitanje osiguranja privremenog i budućeg trajnog stambenog zbrinjavanja građana odnosi i prioritet njegova angažmana, kao i resora kojeg vodi.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija
Sisak