Krajem veljače ne propustite veliki glazbeni spektakl Siscia karneval 2020.

U sjedištu Sisačko-moslavačke županije danas je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen projekt “Siscia karneval 2020”. Riječ je o velikom glazbenom spektaklu kojeg Županija organizira s ciljem njezinog prepoznavanja kao mjesta izvrsnosti i poticanja kulturno-glazbenih aktivnosti. Također, projekt je nastao u zajedničkom partnerstvu s Turističkom zajednicom i tvrtkom Arija, inače idejnim začetnikom te produkcijskim i realizacijskim suradnikom.

Kako je rečeno na konferenciji, ova originalna i jedinstvena glazbena manifestacija održava se 24. veljače u sisačkoj dvorani Brezovica s početkom u 20 sati. Program je ostvaren uz potporu Hrvatskog društva skladatelja ZAMP i Hrvatske glazbene unije te je predviđeno i njegovo emitiranje na javnoj televiziji.

Tematski se vezuje, kao što i sam naziv kaže, za karnevalsko razdoblje, a repertoarom će se promovirati hrvatska popularna glazba, uspješni domaći autori i izvođači. Tako će publiku do kasnih noćnih sati zabavljati Mia Dimšić, Neno Belan, Lidija Bačić, Jole, Ivana Banfić, Marko Kutlić, Nina Kraljić, Alen Vitasović, Alka Vuica, Davorin Bogović, Teška industrija te glazbeni talenti uz pratnju velikog pop orkestra.

Događanje možete poprati putem društvenih mreža, a svakako ne propustiti nabaviti svoju ulaznicu po akcijskoj cijeni od 50 kuna za vrijeme pretprodaje.