Konzultacije s mladima za bolju budućnost Grada Siska

U Sisku započinje provedba aktivnosti “Konzultacije s mladima”, kojom se putem on line upitnika želi dobiti predodžba o stavu koji mladi gaje prema problemu nedovoljnog uključivanja i sudjelovanja u razvoju građanskog demokratskog društva. Također, putem upitnika nastoji se ustvrditi stupanj informiranosti i interesa sisačke omladine za aktivan angažman u društvenom razvoju.

Doprinos mladih lokalnoj zajednici kroz procese donošenja odluka, jedna je od tema u sklopu projekta Gradski program za mlade grada Siska, a na kojem mogu sudjelovati svi u dobi od 15 do 30 godina s područja Grada. Cilj ovoga projekta je izraditi i unaprijediti provedbu politika za mlade kroz uspostavu dijaloga između mladih i donositelja odluka u Gradu Sisku.

Projekt nastao u partnerstvu Grada Siska i Koordinacije udruge mladih Siska, provodi se do kraja siječnja 2020. godine. Potonji je sufinanciran od strane Europske unije kroz Program Erasmus+, a svi mladi Siščani zainteresirani za pozitivne promjene u zajednici, mogu sudjelovati putem poveznice.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija
Sisak