Kaufland UNICEF-u donirao 300.000 kuna

Doniranim iznosom UNICEF će, između ostaloga, nabaviti i dio potrebne opreme za rodilišta u Zagrebu te u Karlovcu
Marija Franic i Regina M. Castillo,predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku

Kaufland se već dugi niz godina zalaže za dobrobit djece te uspješno surađuje s UNICEF-om, a u sklopu aktualne humanitarne akcije „Za bolje sutra uključi se danas“ ovaj trgovački lanac donirao je UNICEF-u čak 300.000 kuna.

Cilj akcije je pomoći novorođenim bebama i roditeljima u lokalnim zajednicama u kojima Kaufland posluje. Stoga će UNICEF navedeni iznos iskoristiti za programe podrške najmlađoj djeci i majkama kroz nabavku dijela potrebne opreme za sva rodilišta u Hrvatskoj, pa tako i u Zagrebu te u Karlovcu. Time će se najmlađima osigurati najbolji mogući početak života, a za njihove majke još bolji uvjeti u rodilištima.

-Kaufland Hrvatska već godinama prepoznaje važnost podrške djevojčicama i dječacima u Hrvatskoj te kroz svoju kontinuiranu podršku UNICEF-u pokazuje da istinski brine o dobrobiti djece. Zahvaljujemo Kauflandu Hrvatska što je prepoznao UNICEF-ovu namjeru da najranjivijoj novorođenčadi i njihovim majkama pružimo najbolji mogući početak života i bolje uvjete u hrvatskim rodilištima- izjavila je Regina M. Castillo, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku.

-Drago nam je što smo ovom humanitarnom akcijom na poseban način obilježili početak ove 2020. godine. Dugogodišnje pozitivno iskustvo nam je pokazalo da s UNICEF-om imamo jakog partnera koji brine o dobrobiti našeg najvećeg blaga – naše djece- rekla je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu.

Aktualno
Hrvatska