Kaufland u rekordnom roku ostvaruje suradnju s malim dobavljačima

Od 1. travnja do danas, Kauflandu su pristigle brojne prijave, od kojih je čak 60 proizvođača zadovoljilo sve uvjete i ušlo u uži izbor

Nakon što je Kaufland uputio poziv malim proizvođačima i OPG-ovima da pošalju svoje ponude, gotovo 60 proizvođača zadovoljilo je uvjete

Prije samo tjedan dana Kaufland je pozvao domaće male proizvođače i OPG-ove da pošalju svoje ponude te tako ostvare mogućnost za suradnju s ovim trgovačkim lancem. Od 1. travnja do danas, Kauflandu su pristigle brojne prijave, od kojih je čak 60 proizvođača zadovoljilo sve uvjete i ušlo u uži izbor.

– Drago nam je što na ovaj način možemo doprinijeti hrvatskom gospodarstvu. Ovim putem naglašavamo kako su prijave još otvorene te pozivamo zainteresirane da se jave preko službene web stranice www.kaufland.hr jer se mogu prijaviti do 15. travnja, poručila je voditeljica Korporativnih komunikacija Marija Franić.

Ponavljamo, poziv se odnosi na sve proizvođače mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, jaja, ulja, svježih sokova, domaće tjestenine, voćnih namaza, čajeva i biljnih proizvoda, slatkiša i kolača, proizvoda od meda, brašna te konzerviranog povrća.

Suradnja s domaćim proizvođačima u svim prehrambenim grupama za Kaufland je već dugo ključ uspješnog poslovanja, što potvrđuju i brojke. U Kauflandu primjerice ističu da je čak preko 80 posto sve junetine koju prodaju domaće kvalitete, a u periodu od 1. ožuka do danas, u samo pet tjedana, otkupili su gotovo 3 tisuće tona domaćeg voća i povrća.

Poznajući potrebe i želje kupaca, ovaj trgovački lanac nastavlja surađivati s brojnim domaćim proizvođačima i kroz projekt Naše mi najbolje paše.