Kaufland povodom rođendana donirao 60 tisuća kuna bolnicama

Listopad je za Kaufland slavljenički mjesec jer čak 6 poslovnica slavi rođendane! Tom prigodom, Kaufland je htio učiniti nešto dobro za lokalne zajednice u kojima uspješno djeluje dugi niz godina te je donirao po 10.000 kuna pedijatrijskim odjelima bolnica i domova zdravlja u gradovima u kojima poslovnice slave 10, odnosno 15 godina rada. Radi se o trgovinama Kauflanda u Dugom Selu, Novoj Gradišci, Kutini, Osijeku, Vinkovcima i Požegi.

-Drago nam je što smo donacijama bolnicama i domovima zdravlja doprinijeli boljim uvjetima za najmlađe i nadamo se sličnim projektima u budućnosti- rekla je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu.

Kaufland Hrvatska k.d. je tako tijekom listopada iznos od 10 tisuća kuna donirao Kliničkom bolničkom centru Osijek – Klinici za pedijatriju, Općoj županijskoj bolnici Vinkovci – odjelu za pedijatriju, Odjelu zdravstvene zaštite dojenčadi i predškolske djece Doma zdravlja Kutina, Općoj županijskoj bolnici Požega – Odjelu za pedijatriju, Općoj bolnici Nova Gradiška – odjelu za pedijatriju te Domu zdravlja Dugo Selo za uređenje pedijatrijske ordinacije.

Osim donacija bolnicama i domovima zdravlja, Kaufland će rođendan proslaviti posebnim akcijama za kupce u slavljeničkim trgovinama.