IVO ŽINIĆ: Mi smo sve naše škole!

Župan iz Petrinje poželio dobrodošlicu svim prvašićima

Danas su se brojni učenici vratili u svoje školske klupe, a svakako je to bio poseban trenutak za one koji su po prvi puta krenuli u školu. Tako je bilo i u Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića u Petrinji, međutim prvašićima su ondje poželjeli dobrodošli župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec.

– Mi smo sve pripremili da naše škole, osnovne i srednje, imaju sve potrebne uvjete. Ovdje u Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića će učenici pohađati nastavu u dva turnusa, kako bi ispoštovali sve epidemiološke mjere, dakle distance i mogućnost dezinficiranja prostora, kako bi svi bili sigurni, rekao je župan okupljenima izrazivši nadu da će sve biti u najboljem redu.

Nadodao je kako je trenutna epidemiološka situacija u županiji pod kontrolom te podsjetio kako je osigurano 40 000 maski za učenike županijskih osnovnih i srednjih škola.

– Mi na dnevnoj bazi imamo dva, tri slučaja, tako da to nije alarmantno. Ali, ako se situacija bude pogoršavala, naravno da ćemo morati poduzimati drukčije mjere, zaključio je Žinić.

Događanja
Grad
Hrvatska
Petrinja
Sisačko-moslavačka županija