Ivka Nikolić Jež nova predsjednica Hrvatskog planinarskog društva Jelengrad

Na skupštini je, također podneseno izvješće o radu i financijsko izvješće za proteklu godinu, kao i ono za tekuću
hrvatsko planinarsko društvo jelengrad

Na održanoj izbornoj skupštini Hrvatskog planinarskog društva Jelengrad za novu predsjednicu izabrana je Ivka Nikolić Jež.

Osim izbornog dijela, na skupštini je podneseno izvješće o radu i financijsko izvješće za proteklu godinu, kao i ono za tekuću.

– I protekle godine smo aktivno uređivali, ali i održavali našu planinarsku kuću. Uz pomoć Grada Popovače uredili smo glavnu salu i hodnik u čemu su sudjelovali svi članovi. Na izlete se išlo sporadično, oko njih 30 održano je po Moslavačkoj gori, ali ima i onih koji su išli po Hrvatskoj i šire, poput odlaska na Krk, Julijske Alpe, Velebit, Učku, Bjelolasicu, Zir, Samarske stijene…, rekao je dosadašnji predsjednik Društva Tihomir Mitrović.

Navodi kako je u ovoj godini napravljeno mnogo zadanih planova oko uređenja kuće – obojani su zidovi, nabavljen je sav potreban alat, a preostalo je postaviti lamperiju i urediti unutrašnja vrata za što će se iskoristiti sredstva dodijeljena od Grada Popovače.

– Što se izleta tiče, plan za iste postoji, no još ćemo vidjeti hoćemo li ga u potpunosti ispuniti, s obzirom na stanje u svijetu, zaključio je Mitrović.

Skupštinu je ispred Grada pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec.

Događanja
Grad
Hrvatska
Popovača
Sisačko-moslavačka županija