Ivica Zlatić proglašen kutinskim volonterom godine

Zlatića je nominirala Osnovna škola Mate Lovraka, gdje je volontirao na nacionalnom projektu LORA koji se u školi provodio pod nazivom Školski vrt
ivica zlatićGrad Kutina

Nastavno na poziv Volonterskog centra Zaklade Sandra Stojić iz Kutine, dodijeljena je nagrada za volontera godine u kategoriji fizička osoba.

Ona je, pak, pipala Ivici Zlatiću, a kojeg je nominirala Osnovna škola Mate Lovraka. Ondje je Zlatić volontirao na nacionalnom projektu LORA koji se u školi provodio pod nazivom Školski vrt. Sudjelovao je u planiranju i organizaciji aktivnosti projekta, edukaciji učenika u biranju i sadnji lijeske, sadnji lijeske u školskom vrtu u Područnoj školi Stupovača te je omogućio volontiranje učenika u branju lijeske u vlastitom Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu.

Upraviteljica Zaklade Biserka Stojić ovom je prilikom zahvalila svima koje se bave projektima i programima putem kojih pomažu ljudima kojima je potrebna pomoć te svakoj volonterki i volonteru koji je izdvojio barem jedan sat svojeg slobodnog vremena da pomogne nekome drugome.

Događanja
Grad
Hrvatska
Kutina
Sisačko-moslavačka županija