Humanitarnom modnom revijom “Obrtnici za djecu” prikupljeno preko 42 tisuće kuna

U restoranu “Stari grad” u Sisku održana je Humanitarna modna revija “Obrtnici za djecu”.

Reviju je na inicijativu saborske zastupnice Željke Josić organiziralo Udruženje obrtnika Sisak, a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je kupovini monitora za nadzor vitalnih funkcija za Odjel pedijatrije “Dr. Ivo Pedišić”.

Večer je, osim modnim izričajem, bila obogaćena nastupima glazbenika i plesača, dok je, naposljetku, prikupljeno ukupno 42.650 kuna.

Ovoj humanitarnoj akciji nazočio je župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić u društvu predsjednice Županijske skupštine Ivanke Roksandić i svojih zamjenika, a koji je u reviji, također sudjelovao kao model.

– Jedna hvalevrijedna humanitarna akcija naših obrtnika koji na taj način žele pomoći u nabavci još jednog neophodnog uređaja za našu Opću bolnicu “Dr. Ivo Pedišić” jer je samo pitanje vremena kada će postojeći izdahnuti. To je nešto što je u županiji postalo pravilo i nije problem kada želimo ujediniti ljude ukoliko se radi o onim najhumanijim akcijama. Drago mi je što osobno mogu sudjelovati u ovoj priredbi, poručio je župan Žinić.

Događanja
Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak