Hrvatski Telekom donirao četiri milijuna kuna Klinici za infektivne bolesti

Donacijom Klinici za infektivne bolesti "dr. Fran Mihaljević", čiji stručnjaci od prve pojave koronavirusa u Hrvatskoj danonoćno rade na suzbijanju epidemije, željeli smo dati svoj doprinos i podržati njihove daljnje napore, poručili su iz Hrvatskog Telekoma

Hrvatski Telekom donirao je četiri milijuna kuna Klinici za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević” za borbu protiv koronavirusa, priopćili su iz tvrtke.

– Donacijom Klinici za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević”, čiji stručnjaci od prve pojave koronavirusa u Hrvatskoj danonoćno rade na suzbijanju epidemije, željeli smo dati svoj doprinos i podržati njihove daljnje napore, poručili su iz Hrvatskog Telekoma.

– Svakog dana svjedočimo herojskim djelima liječnika, medicinskih sestara, medicinskih djelatnika i svih koji u ovim teškim okolnostima bespoštedno rade za opće dobro. Ovom donacijom želimo dati svoj doprinos, a Kliniku za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević” odabrali smo jer je riječ o instituciji koja je od prvog dana na prvoj liniji obrane i čiji angažman nas je sve zadužio, poručio je predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma Kostas Nebis.

Kako je priopćeno, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević” Alemka Markotić tom je prigodom rekla kako će donacija, u fazi najintenzivnije borbe protiv COVID-a-19 omogućiti još bolje uvjete za liječenje pacijenata.