Hrvatski rukometni savez i Poreč nastavljaju suradnju

U prostorijama gradske vijećnice istarskog bisera Poreča svečano je potpisan jednogodišnji ugovor o suradnji Hrvatskog rukometnog saveza i Grada Poreča. Ugovor su na obostrano zadovoljstvo potpisali predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Svoj entuzijazam za budućnost s dogovorenom suradnjom nije krio gradonačelnik Loris Peršurić.

-Poreč je poznat po mnogočemu, ali je poznat i kao grad sporta. Poreč ima jako puno sportskih manifestacija, a upravo rukomet nam je jedan od najbitnijih. Drago nam je što se reprezentacija vraća na pripreme, vratilo nam se i klupsko natjecanje. Vjerujem da se rukometni savez dobro osjeća ovdje, dakle reprezentacija i svi klubovi koji dolaze ovdje, kazao je Peršurić.

U ime HRS-a, predsjednik Tomislav Grahovac je istaknuo: “Prije svega, mi smo počeli s Festivalom rukometa u Poreču i nakon što smo bili neko vrijeme u Umagu kojem ovim putem još jednom zahvaljujem, odlučili smo se vratiti u Poreč. Poreč zadovoljava apsolutno sve kriterije koji trebaju jednom sportskom savezu kao što je HRS. Poreč je možda i grad s najrazvijenijom i najjačom sportskom infrastrukturom u Hrvatskoj”.

Aktualno
Hrvatska