Hrvatske i slovenske nogometne legende zaigrat će za pomoć stradalim područjima

Prijateljska utakmica nogometnih legendi Hrvatske i Slovenije bit će odigrana 13. ožujka s početkom u 13 sati na stadionu Mladosti u Petrinji
nogomet

Na inicijativu predsjednika UEFE Aleksandra Čeferina i predsjednika HNS-a Davora Šukera, u Petrinji će biti odigrana humanitarna utakmica između nogometnih legendi Hrvatske i Slovenije za pomoć potresom pogođenim područjima.

Tom prilikom će krovna europska nogometna federacija uručiti donaciju Hrvatskom crvenom križu za pomoć područjima stradalima u razornom potresu.

– Naše misli su s ljudima iz Hrvatske u ovim teškim vremenima. Nadamo se da će im pomoć nogometne obitelji pomoći u svladavanju izazova koje je uzrokovao ovaj razorni potres i da će pridonijeti oporavku petrinjske regije, izjavio je predsjednik UEFE Aleksander Čeferin.

Istom prilikom, Hrvatski nogometni savez predat će donaciju Županijskom nogometnom savezu Sisačko-moslavačke županije, namijenjenu obnovi nogometne infrastrukture u potresima pogođenim područjima.

– Svjedočimo ponovno velikoj solidarnosti i prijateljstvu unutar europske nogometne obitelji. Vjerujem da će pomoć UEFE stići na prave adrese putem Crvenog križa, kao i da će naša pomoć županijskom savezu olakšati povratak nogometa u županiji, poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Prijateljska utakmica nogometnih legendi Hrvatske i Slovenije bit će odigrana 13. ožujka s početkom u 13 sati na stadionu Mladosti u Petrinji.

Aktualno
Grad
Hrvatska
Petrinja
Sisačko-moslavačka županija
Sport