Hrvatska liga protiv raka daruje onkološkim bolesnicima vizire KoronaProtekt

Hrvatska liga protiv raka izvijestila je kako će onkološkim bolesnicima koji moraju odlaziti na liječenje ili kontrolne preglede u povodu Svjetskog dana zdravlja darovati KoronaProtekt vizire, zaštitnu masku koja prekriva cijelo lice

Hrvatska liga protiv raka izvijestila je kako će onkološkim bolesnicima koji moraju odlaziti na liječenje ili kontrolne preglede u povodu Svjetskog dana zdravlja darovati KoronaProtekt vizire, zaštitnu masku koja prekriva cijelo lice.

– Strah onkoloških pacijenata postao je još veći kada su saznali da pamučne maske koje su s mukom nabavili nemaju značajan zaštitni učinak na koronavirus. Vjerujem da će ova donacija svakako umanjiti njihov strah jer nošenje KoronaProtekt vizira značajno poboljšava zaštitu cijelog lica od infekcije koronavirusa, kaže predsjednik Lige Damir Eljuga.

Onkološki bolesnici članovi Lige mogu se javiti u tajništvo udruge na e-mail [email protected]

– Ovom donacijom želimo pomoći pacijentima da ne odustaju od odlaska na naručene kontrolne preglede ili planirana liječenja. Ako time pomognemo u spašavanju barem jednog života, naš cilj je ispunjen, kazao je Dragan Hrvoj iz tvrtke Rein,d.o.o., koja proizvodi vizire.

Aktualno
Hrvatska