HDZ Popovača proslavio 29. rođendan

IMG_20190411_133319_707-v

HDZ Popovača osnovan je 1990. godine kao ogranak HDZ-a Općini Kutina kojoj je tada pripadala i Općina Popovača, a još 1993. istoimena je organizacija osnovala i vodila Grad Popovaču. U svom dugom stažu od gotovo 30 godina, bilježe izuzetno dobru suradnju s Vladom RH i Sisačko-moslavačkom županijom, zbog čega njihovi razvojni projekti za dobrobit Grada Popovače i njegovih građana, uživaju snažnu potporu. Naposljetku, svi akteri javne politike vođeni su istom idejom, naime osigurati ravnomjeran razvoj svih dijelova županije i Hrvatske.

– Možda smo mogli i bolje u proteklom razdoblju, ali odgovorit ćemo svim izazovima, jer u aktivnosti HDZ-a uključuje se sve više mladih koji donose novu energiju, istaknuo je povodom obilježavanja pred okupljenim članovima, predstavnicima društvenog i političkog života te gospodarskih subjekata, predsjednik HDZ-a Popovača Roman Rosavec.

Nazočne je pozdravila i predsjednica Zajednice žena HDZ-a Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić te naglasila važnost uključenja žena u politiku. Okupljenima se obratio i izaslanik predsjednika HDZ-a, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić te pozvao članove na nastavak dobre suradnje i nove uspjehe, kao i pružanje podrške na nadolazećim izborima za EU parlament.

Grad
Hrvatska
Politika
Popovača
Sisačko-moslavačka županija