Gradonačelnik Babić posjetio mališane posebnog odjela Osnovne škole Zvonimira Franka

Povodom nadolazećih božićnih blagdana gradonačelnik Zlatko Babić posjetio je u društvu suradnika te voditeljice Koordinacijskog odbora Grad prijatelj djece Renate Vlahek i više stručne suradnice za civilno društvo Vlatke Antolović Odjel za djecu s posebnim potrebama Osnovne škole Zvonimira Franka. Posjetu su se, također pridružili članovi Dječjeg gradskog vijeća na čelu s predsjednikom Gabrijelom Gredičekom koji su kroz razne društvene aktivnosti s djecom zaokružili ovo lijepo druženje.

Ravnatelj škole Dario Duda zahvalio se predstavnicima Grada na dolasku te upoznao prisutne s radom posebnog odjela ističući ponos na učenike, asistente u nastavi i defektologinje koje svojom kvalitetom i trudom nesebično pomažu djeci.

Gradonačelnik je u svom kratkom govoru istaknuo kako će Odjel uvijek imati podršku Grada za što kvalitetnije uvjete rada kako bi se djeca s poteškoćama u razvoju uspješno integrirala u okruženje i time stvarala lijepe trenutke djetinjstva i školovanja. Naposljetku, mališanima je podijelio slatke paketiće, a oni su goste zauzvrat darovali poklonima koje su sami izradili.