Evo što nam donosi ovogodišnji program Adventa u Petrinji

Najavljen je bogat adventski program u kojemu se može pronaći za svakoga po nešto
advent u petrinjiGrad Petrinja

U prostoru Gradske uprave gradonačelnica Magdalena Komes održala je tiskovnu konferenciju na kojoj je najavljen bogat ovogodišnji adventski program.

Unatoč okolnostima željeli su organizirati tradicionalni petrinjski Advent koji će ove godine biti nešto drukčiji pa će se adventska događanja održavati na tri lokacije, i to u gradskom parku, Centru novog života te na petrinjskom Pigiku, istaknula je Komes.

Tvrtka Petrus projekti organizira klizalište na lokaciji teniskih terena na Pigiku, a vlasnik Mario Gori objasnio je kako su radovi već započeli te će klizalište, koje će za petrinjske mališane biti potpuno besplatno, biti otvoreno od 15. prosinca do 15. siječnja.

Direktorica Poslovnih zona Natalija Antić Bjelac napomenula je kako se s adventskim događanjima u Centru novog života već krenulo, a nastavit će se petkom i subotom u narednim tjednima. Tako će danas od 19 sati ondje nastupiti Ivo Sanković i Ivan Novak.

Direktorica Turističke zajednice Ivanka Držaj najavila je program u petrinjskom parku neposredno prije Božića na kojem će nastupiti lokalni glazbenici, naravno uz ponudu raznih proizvoda lokalnih OPG-ovaca, udruga i proizvođača suvenira. Dodala je i kako će za petrinjske mališane u gradskom parku biti organiziran i doček Djeda Božićnjaka uz prigodan program. Posebnost ovogodišnjeg programa je “Advent na kotačima” koji će gostovati od 23. do 25. prosinca. Voditeljica ovog projekta, Iva Šalamon Reškovac, najavila je kako 23. prosinca u gradski park stiže Tomislav Bralić i klapa Intrade, a na sam Božić, 25. prosinca, Robert Mareković i Swingersi s božićnim repertoarom.

Događanja
Grad
Hrvatska
Petrinja
Sisačko-moslavačka županija