Ekipa ŠSK HVIDR-a pobjednik 10. Otvorenog prvenstva grada Siska

U Sisku je održano jubilarno 10. izdanje Otvorenog prvenstva grada u streljaštvu.

Uz domaćine, članove Športskog streljačkog kluba HVIDR-a, natjecanju su se, također odazvale ekipe iz Vukovara, Marije Bistrice, Krušljevog sela i Mihovljana te, već tradicionalno, ekipa kluba gluhih “Sluh”.

Za ŠSK HVIDR-u nastupili su Dragan Krnjajić, Nikolina Knežić i Mirta Ilijević te se s 570 krugova okrunili zlatom. Drugo mjesto s 553 pogotka zauzela je ekipa Marije Bistrice, dok je bronca pripala ekipi SK “Sloboda” iz Mihovljana.

Pojedinačno, najboljim kadetom proglašen je Leon Mlinarić iz kluba domaćina, a najboljom kadetkinjom Veronika Kolarec iz SK “Grič-7” Vukovar. Među juniorima, zlato u svojoj kategoriji osvojio je Antonio Lovrenović, dok je od juniorki najbolja bila Nikolina Knežić sa 190 krugova. U kategoriji seniorki prvo mjesto je osvojila Mateja Oremuš Galoić iz SK “Strijelac” Krušljevo selo, a u muškoj konkurenciji iste kategorije najjači rezultat postigao je Drago Krnjajić te osigurao da laskava nagrada 10. Otvorenog prvenstva ostane upravo u Sisku.

Naposljetku, najboljim veteranom proglašen je Siniša Lovrenović, koji se, također priprema za PH osoba s invaliditetom, nakon čega ekipa odlazi na zasluženi odmor do početka iduće sezone.

Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak
Sport