DVD Pobrđe napokon u novouređenom prostoru

dvdpodbrdje00007

Po mnogočemu je posljednja Redovna godišnja Skupština DVD-a Pobrđe bila posebna, ali ponajviše zbog novouređenog prostora u kojem je održana.

 – Završili su uređenje kuhinje, sanitarnog čvora i dvorane u kojoj se trenutno nalazimo. Postavljeno je centralno grijanje u svim prostorijama spremišta, tako da sada sve aktivnosti DVD-a kao jedine udruge u naselju, možemo provoditi ovdje u adekvatnim uvjetima, stoji u Izvješću Upravnog odbora i Zapovjedništva Društva o odrađenim radovima na uređenju prostorija vatrogasnog spremišta.

Objekt preostaje opremiti potrebnim inventarom te postaviti fasadu, ali to ni po čemu neće omesti ovo vrijedno društvo u obavljanju svojih dnevnih aktivnosti. Iako u protekloj godini nisu imali intervencija na gašenju požara, članovi su sudjelovali u realizaciji brojnih ostalih programa provedenih na njihovom području te su bili domaćin središnjoj proslavi Dana sv. Florijana za Vatrogasnu zajednicu Grada Popovače. U godini koja je pred njima namjeravaju raditi na samoj popularizaciji društva.

U novom ih je prostoru obišao i predsjednik VZ Zvonimir Kondres, kao i zamjenik gradonačelnika Grada Popovače Ivan Križanić te zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec koji je istaknuo važnost vatrogastva i pomoći koju vatrogasci pružaju.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Popovača
Sisačko-moslavačka županija