DVD Jazavica Roždanik dobio novu opremu

Ovo je posljednja od ukupno dvanaest osiguranih isporuka uništene, rashodovane i oštećene vatrogasne opreme dobrovoljnim vatrogasnim društvima s područja Novske
dvd jazavica roždanik

U prostorijama Dobrovoljno vatrogasnog društva Jazavica Roždanik održana je primopredaja interventnih odijela, obuće te alata za zaštitu i spašavanje u okviru poziva “Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine”.

Dobrovoljnog vatrogasnom društvu Jazavica Roždanik dodijeljena su bespovratna financijska sredstva u ukupnom iznosu od 202.345 kuna, kojima je nabavljena nova vatrogasna oprema za potrebe službi zaštite i spašavanja poput interventnih odijela za strukturalne požare, odijela za gašenje šumskih požara, kaciga za tehničke intervencije, čizama, ručnih radio stanica, vatrogasnih opasača, svjetiljka, vatrogasnih rukavica, itd.

Ovo je posljednja od ukupno dvanaest osiguranih isporuka uništene, rashodovane i oštećene vatrogasne opreme dobrovoljnim vatrogasnim društvima s područja Novske.

Događanja
Grad
Hrvatska
Novska
Sisačko-moslavačka županija