Dovršeni infrastrukturni radovi na galdovačkoj ambulanti

Oni su dijelom projekta "Opremanje ordinacija primarne zdravstvene zaštite na području Sisačko-moslavačke županije" kojim je objekt prilagođen osobama s invaliditetom, a nabavljena je i nužna oprema

U galdovačkom Domu zdravlja izvedeni su infrastrukturni radovi kojima se nastojalo doprinijeti kvalitetnijoj zdravstvenoj usluzi te prilagodbi objekta osobama s invaliditetom. Oni su dijelom projekta “Opremanje ordinacija primarne zdravstvene zaštite na području Sisačko-moslavačke županije” čija vrijednost iznosi gotovo 15 milijuna kuna, raspodijeljenih s jedne strane na nabavu opreme, a s druge na poboljšanje infrastrukture prilaznih rampi i prilagodbe sanitarnih čvorova za osobe smanjene pokretljivosti.

-Ambulanta u Galdovu sastavni je dio Doma zdravlja Sisak u čijih je deset lokacija ovim projektom uloženo preko 4 milijuna kuna. Danas smo došli vidjeti kako napreduju radovi, obiđemo sve one koji rade u njima, a ovom smo prilikom donijeli i nešto zaštitne opreme. Također, moram pohvaliti sve osoblje koji su u ovih dva mjeseca izvrsno odradili posao- kazao je župan Ivo Žinić, koji je danas sa zamjenicima obišao stanje na terenu.

Događanja
Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak