Devet medalja za karatiste Kondure

Članovi Karate kluba “Kondura” iz Siska, nastupili su na turniru “10. Podravina – Đurđevac open 2019.” u Đurđevcu.

Borbama je pristupio 321 natjecatelj iz 29 klubova i 3 države, dok su za KK “Kondura” nastupili Franko Vujanić-Balog, Josip Vuković, Lea i Leon Pavković, Dora Kerkez, Klara Balog, Bruno Paša te Niko Hobor.

Karatisti „Kondure“ i na ovom su turniru ostvarili odlične rezultate i osvojili sveukupno 9 medalja, od kojih 1 zlatnu, 3 srebrne i 5 brončanih.

Franko Vujanić-Balog i Josip Vuković, inače najmlađi karatisti “Kondure”, ostvarili su odlične nastupe te u kategoriji kate cicibani open osvojili brončane medalje. Franko je, također nastupio i u starijoj kategoriji kate mlađi učenici, gdje je osvojio brončanu medalju.

Karatistica Lea Pavković natjecala se u kategoriji kata učenice i osvojila srebrnu medalju, dok je Dora Kerkez u istoj kategoriji zauzela treće mjesto. Dora se borila i u borbama mlađe učenice -28, gdje se, pak, okrunila zlatom.

Nadalje, Bruno Paša osvojio je brončanu medalju u kategoriji kata kadeti open, dok je u borbama mlađi kadeti -48 osvojio srebrnu medalju, a u kategoriji kate ekipno mlađi kadeti zauzeo je s Nikom Hoborom i Leonom Pavkovićem drugo mjesto.

Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak
Sport