DARINKO DUMBOVIĆ, gradonačelnik Petrinje: U prvom planu nam je borba za svakog čovjeka

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović, zahvalan zbog dolaska predsjednika Republike Zorana Milanovića, rekao je kako im je svima u prvom planu borba za svakog čovjeka

Zeljko Lukunic/PIXSELL

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović, zahvalan zbog dolaska predsjednika Republike Zorana Milanovića, rekao je kako im je svima u prvom planu borba za svakog čovjeka.

-U razgovoru smo utvrdili kako su problemi Petrinje, Siska i Gline vrlo slični. Svima nam je u prvom planu borba za svakog čovjeka. Moramo imati dovoljno obrambenih mehanizama i metoda pomoći bez da se dijelimo na Banovinu i Baniju, što nam sada ne treba. Mislim da u zajedničkoj koordinaciji tri grada možemo doći do cilja- rekao je Dumbović, domaćin sastanka predsjednika Milanovića s čelnicima Petrinje, Gline i Siska.

Dumbović je istaknuo kako za moguće propuste u poslijeratnoj obnovi ne može biti riječi o zastari jer, dodao je, ako je netko kriv za propuste, za njih mora odgovarati.

-Država više ne smije ovdje dobiti prostora da smo mi poligon za neke improvizacije- rekao je Dumbović i zahvalio predsjedniku Milanoviću na dolasku i pozornosti koju je posvetio stradalnicima.