Crni utorak: razbojstva, prijevare i nesavjesni vozači

technology-2500010_1280

Djelatnici PU sisačko-moslavačke u potrazi su za trenutno nepoznatim počiniteljem koji je pod okriljem noći provalio u trgovinu mješovitom robom u Gušću i otuđio 800-tinjak kutija cigareta. Procijenjena šteta je oko 21.000 kuna, a odgovorne osobe trgovine podnijele su kaznenu prijavu zbog teške krađe.

Od ostalih vijesti izdvajamo: podnesena je kaznena prijava protiv 25-godišnjaka koji je pod izlikom teške bolesti i neophodnog liječenja, oštetio dvojicu braće i njihovu 70-godišnju majku. Mladić je operirao u razdoblju od 2014. do 2017. godine te je sakupio svotu od oko 300.000 kuna za koju su troje oštećenih uzimali zajmove u raznim bankama.

Tijekom jučerašnjeg dana, na području su županije privedena dvojica recidivista. Prvi, 36-godišnjak zagrebačkih registarskih tablica zaustavljen je u mjestu Gornji Viduševac te je utvrđeno kako je isti upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita. Drugi, 67-godišnjak kojemu je prethodno izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, zaustavljen je i uhićen u mjestu Velika Gradusa.

Crna kronika
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija