Coca-Colina podrška mladima u svibnju dolazi u Sisak

U prostorijama Turističke zajednice Grada Siska održat će se u svibnju besplatne dvodnevne radionice namijenjene mladima u sklopu programa Coca-Colina podrška mladima.

Tijekom radionica mladi će učiti o životnim i poslovnim vještinama, koje su nerijetko tražene kod poslodavaca i tržištu rada. Prvi dan je posvećen temama poput upravljanja projektima, kao i prodajnim i pregovaračkim vještinama, dok će drugog biti riječi o stjecanju novih spoznaja povezanih sa životnim vještinama. S poželjnim poslovnim vještinama, mlade će Siščane upoznati predavači Vesna Vrga Perović i Romeo Jerčić, a o važnosti osobnoga razvoja i samorazumijevanja, komunikaciji, interakciji i umrežavanju, govorit će stručnjakinje za ljudske potencijale Jelena Kupinić i Anita Radoš.

Spomenute se radionice u Sisku održavaju u terminima 9. i 10. svibnja.

Projekt Coca-Colina podrška mladima provodi se još od 2017., a do sada je na radionicama sudjelovalo oko tisuću polaznika iz svih krajeva Hrvatske. Ove se godine prijavilo čak 1.700 mladih koji su završili obrazovanje, ali još nisu pronašli posao, a po prvi će puta sudjelovati i studenti.

Prijave na besplatne radionice još uvijek su otvorene te se mogu obaviti na mrežnim stranicama Coca-Cole HBC Hrvatska.

Događanja
Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak