ŠRK Amur Petrokemija Kutina: Rezultat dobrog rada u klubu dokaz je broj članova

Športsko ribolovni klub Amur Petrokemija Kutina održala je godišnju Skupštinu. Kao rezultat dobrog rada u klubu dokaz je broj članova koji je trenutno 500 i u stalnom je porastu
83570843_610768109710706_6177296688395321344_n

Športsko ribolovni klub Amur Petrokemija Kutina održala je godišnju Skupštinu. Kao rezultat dobrog rada u klubu dokaz je broj članova koji je trenutno 500 i u stalnom je porastu.

Uz rekreativan ribolov klub ima i natjecateljske ekipe u više kategorija (kadeta, juniora i seniora) koji ostvaruju odlične rezultate na županijskim, državnim i svjetskim natjecanjima tako da se klub može pohvaliti kako u svojim redovima ima i svjetske prvake u šaranskom ribolovu, kao i ljude koji godinama pomažući logistički hrvatskoj šaranskoj reprezentaciji na Svjetskim prvenstvima promoviraju klub i sam Grad Kutinu po Hrvatskoj i svijetu!

-Moram istaknuti i odličan rad s mladim ribolovcima što rezultira i porast broja djece u klubu- rekao je zamjenik gradonačelnika Grada Kutine Damir Markuš i pozdravio sve prisutne te zaželio im puno uspjeha u daljnjem radu.

Uz zamjenika gradonačelnika, Skupštini je prisustvovao i Robert Kolenc, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Kutine. Rad kluba na skupštini pohvalio je i predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza.Vladimir Sever naglasivši kako dobar rad kluba na gospodarenju vodama Grada Kutine i ribljeg fonda sa sve većim brojem kapitalnih riba u istima je prepoznat, ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu.

Grad
Hrvatska
Kutina
Sisačko-moslavačka županija
Sport