Andrija Nikolić: Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da Hrvatska uđe među 4 najbolje reprezentacije

Europsko rukometno prvenstvo za 044Portal komentira trener HRK Gorice Andrija Nikolić
DSC_9100

044Portal odlučio je uoči starta ovogodišnjeg Europskog prvenstva u rukometu za potrebe praćenja istog kao gosta komentatora angažirati trenera HRK Gorice Andriju Nikolića. Nikolić koji je na klupi Gorice u posljednjih godinu dana nanizao niz sjajnih rezultata, odlučio nam je u tome pomoći te će nam do kraja prvenstva pripomoći svojim stručnim osvrtima i analizama u praćenju utakmica Hrvatske, koja prvenstvo otvara danas protiv Crne Gore.

Donosimo najavu prvenstva i utakmice;

Danas počinje Europsko rukometno prvenstvo,po prvi puta u tri zemlje domaćina, Austriji, Norveškoj i Švedskoj, te s proširenim formatom natjecanja s 24 reprezentacije. Hrvatska je smještena u skupinu A, gdje će joj protivnici biti Crna Gora, Bjelorusija i Srbija.

Kauboji prvenstvo otvaraju danas s Crnom Gorom. Radi se o jednoj vrlo dobroj momčadi, momčadi koja je uspjela pobijediti reprezentaciju Danske u kvalifikacijama što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Drugi problem za naše reprezentativce je i ta početna “nervoza”, koja nas nekako stalno prati na otvaranjima. Uvjeren sam da je kvaliteta neupitno na našoj strani i da ćemo na kraju natjecanja po skupinama biti prvi u grupi s maksimalnih 6 bodova.

Iako se u posljednje vrijeme kvaliteta naše reprezentacije stavlja pod upitnik, treba realno sagledati situaciju, da nam je na prošla dva natjecanja polufinale izmaklo za 1 ili 2 gola (1 ili 2 sudačke odluke!?), tako da ne bi bilo nikakvo iznenađenje da Hrvatska dođe među četiri najbolje reprezentacije, a onda je sve moguće….

Aktualno
Hrvatska
Sport