Još tri osobe čekaju na skorašnje ozdravljenje

Na području županije koja već 12 dana nema COVID-19 pozitivnih osoba još su samo tri osobe pod zarazom, čije se ozdravljenej očekuje kroz koji dan
DSC_0024

Župan Ivo Žinić zajedno sa svojim zamjenikom i načelnikom Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije Romanom Rosavcem održao je 30. sjednicu Stožera u Hotelu Panonija u Sisku. Nakon sjednice, ispred hotela je održana konferencija za medije gdje je javnost obaviještena o aktualnostima na temu stanja epidemije COVID-19.

Župan je istaknuo kako je stanje u županiji vrlo povoljno i kako su u ovome trenutku na području županije još tri pozitivne osobe za koje se očekuje da će ubrzo ozdraviti. Također je istaknuto kako od početka epidemije na području županije nije bilo niti jednog smrtnog slučaja.

-Već 12 dana nismo imali niti jednu zaraženu osobu, a vjerujem kako će do kraja tjedna ove tri osobe ozdraviti kako bismo mogli reći kako smo županija bez zaraženih osoba- istaknuo je župan Ivo Žinić u zahvalu svim mještanima županije na odgovornom ponašanju.

Načelnik Stožera Roman Rosavec kazao je kako je ovo bila posljednja sjednica Stožera u ovom obliku, koji će i dalje nastaviti svoje aktivnosti.

-Hvala svim našim sugrađanima koji su krajnje ozbiljno shvatili situaciju u kojoj smo se našli. Pozivam ih da se i dalje drže svih mjera i preporuka- poručio je Rosavec.

Hrvatska
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija