Turnir u tri tatami discipline

Završio ovogodišnji Moslavac Open, okupilo se više od 300 natjecatelje iz četiri zemlje

Najuspješniji klub na turniru bio je KBK Jastreb, drugo mjesto zauzeli su domaćini, KBK Moslavac, a treće KBK Kutina
kbk_moslavac

Više od 300 natjecatelja iz četiri zemlje pristiglo je na ovogodišnji Moslavac Open, turnir u tri tatami discipline – point fighting, light contact i kick light, koji je organizirao popovački Kickboxing klub Moslavac 3. ožujka u sportskoj dvorani OŠ Zorke Sever.

Sudjelovali su natjecatelji iz 32 kluba, od čega su 28 s područja Hrvatske, dva s područja Slovenije te po jedan iz Mađarske i Bosne i Hercegovine. Najuspješniji klub na turniru bio je KBK Jastreb sa 17 medalja od čega 11 zlatnih, 4 srebrne i 2 brončane. Drugo mjesto pripalo je domaćinu, Kickboxing klubu Moslavac s osvojenih 26 medalja, od čega 7 zlatnih, 8 srebrnih i 11 brončanih. Sa 17 osvojenih medalja, od čega 7 zlatnih, 3 srebrne i 4 brončane, treće mjesto pripalo je KBK Kutina.

Turnir je otvorio zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić koji je iskoristio ovu priliku i zahvalio se Kickboxing klubu Moslavac na organizaciji, a natjecateljima, njihovim trenerima i roditeljima na ustrajnosti u bavljenju sportom koji Popovaču čini prepoznatljivom.

Popovača
Sport