Visoka škola Ivanić-Grad postala samostalnom obrazovnom institucijom

Želim nam svima da Visoku školu Ivanić-Grad gledamo očima prosperiteta Grada Ivanić-Grada i zajedničkim dobrom svih!- istaknuo je dekan Visoke škole Mile Marinčić

Nakon dvije godine mentorstva pod Veleučilištem Lavoslava Ružičke iz Vukovara, Visoka škola Ivanić-Grad od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja dobila je Dopusnicu za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja i izvođenja studijskog programa preddiplomskog stručnog studija fizioterapije. Drugim riječima, Visoka škola Ivanić-Grad postala je samostalna visokoškolska, obrazovna institucija.

-Dobivena Dopusnica jest uspjeh, ali znači i obavezu da se još jače prione na posao, kako bi se već planirani novi studijski programi. Vjerujem da ćemo kroz tri do pet godina moći reći, da smo ostvarili zadane ciljeve te da će strategija razvoja Visoke škole Ivanić-Grad polučiti svoje rezultate na visoko obrazovanje u Ivanić-Gradu. Želim nam svima da Visoku školu Ivanić-Grad gledamo očima prosperiteta Grada Ivanić-Grada i zajedničkim dobrom svih!- istaknuo je dekan Visoke škole Mile Marinčić i uputio zahvalu svima koji su pridonijeli da dođe do ovog značajnog događaja.

-Posebno se ovom prilikom zahvaljujem dekanu Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, dr. sc. Željku Sudariću. Hvala gradonačelniku Javoru Bojanu Lešu, kao i svim djelatnicima Grada koji su na bilo koji način sudjelovali u ostvarenju ovoga cilja. Hvala ravnatelju Naftalana Goranu Maričiću, kao i ravnateljici bolnice u Popovači primarijus Marini Kovač, kao i svim njihovima djelatnicima koji su angažirani u okviru procesa razvoja Visoke škole Ivanić-Grad. Hvala i svim članovima Upravnog vijeća Visoke škole Ivanić-Grad kao i Stručnog vijeća Visoke škole Ivanić-Grad. Zahvaljujem se i svim suradnicima Visoke škole koje nisam ovaj put izdvojio poimence , no to ne umanjuje njihovu zaslugu u ovom uspjehu- poručio je Marinčić.