VIKEND REKORDERI – U Sisku i Lekeniku pijani divljali po ulicama

Proteklog su vikenda na lokalnim prometnicama policijski službenici postupali prema dvojici muškaraca koji su pijani sjeli za upravljače automobila

Proteklog su vikenda na lokalnim prometnicama policijski službenici postupali prema dvojici muškaraca koji su pijani sjeli za upravljače automobila.

Prije svega, s područja Siska zaprimili su dojavu o prometnoj nesreći koju je izazvao 48-godišnjak pod utjecajem od 1,63 promila alkohola u krvi. On je upravljao osobnim vozilom kolnikom Ulice Augusta Cesarca, a s obzirom na to da se nije kretao sredinom prometne trake, udario je u retrovizor automobila iz suprotnog smjera. Kako je postojala opravdana opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje do otrježnjenja, dok je protiv njega podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Nadalje, tijekom rutinskog nadzora prometa u Lekeniku, zaustavili su 37-godišnjaka s područja Kravarskog koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem od 1,99 promila alkohola u krvi. Vozač uz sebe nije imao dozvolu, a nastavnom je provjerom utvrđeno kako mu je spomenuta istekla. On je, također smješten u prostorije policijske postaje te je protiv njega podnijet optužni prijedlog.